Feng shui är mycket mer än en inredningsstil, det är ett sätt att leva livet på. Grundbulten i feng shui är att ha ordning och reda på saker. Att omge dig med växter är viktigt enligt filosofin.

Om du vill skapa rätt energi i din inredning då ska du testa feng shui. Det är en österländsk lära som handlar om att öka balansen och harmonin i ditt hem. Om du vill hitta ny inredning till ditt feng shui hem finns det bra inredningsdetaljer från Nolhaga Hem som du kan köpa. När du ska inreda utifrån feng shui ska du tänka på färger, former, material och placering av möbler. Feng shui handlar mycket om hur du påverkas av det olika energifälten som finns runt omkring dig. Feng shui är faktiskt mer än bara inredning, det är en livsstil. Välmående står i fokus och filosofin handlar om att du inte ägs av dina saker.

Eftersträva balans i inredningen

Modern,Living,Room,Interior,With,Comfortable,Sofa,And,ArmchairGrunden i feng shui är ordning och reda. Du ska bara ha saker som du gillar och som du mår bra av att ha. Du ska sträva efter luftiga rum och att omge dig med saker som ger dig en positiv kraft och som du får bra tankar av att se. När du inreder med möbler ska du tänka på att ha ett harmoniskt flöde i rummen. Försök eftersträva en bra balans, inte för mycket möbler men heller inte för få. Växter är en viktig del i feng shui. Gör gärna små gröna oaser runt om i hemmet. Försök att i möjligaste mån gömma undan elektronik. De skapar negativa energier och distraherar dig. För att leva mer feng shui ska du tänka på att plocka undan saker varje kväll och samla ihop saker i en hög, inte flera.