Om du älskar smink, frisyrer och att ta hand om dig själv med avkopplande bad och ansiktsbehandlingar gäller det att inreda badrummet så att det blir både inbjudande och funktionellt. Med några enkla knep går det att förvandla badrummet från en tråkig plats till en inspirerande oas.

rosa badrumInnan du börjar med inredningen är det viktigt att väggar, golv och vatten- och elinstallationer är klara. Om du behöver flytta ett handfat eller en dusch måste detta utföras på ett fackmannamässigt sätt för att försäkringen ska gälla. På https://hasselbyror.se/ kan du läsa mer om hur du kan få hjälp med att skapa grunden till ditt drömbadrum.

Inredning av drömmigt badrum

Innan du sätter igång att inreda badrummet är det bra att se över vad du egentligen behöver ha kvar och rensa bort gamla produkter. Bara genom att städa och slänga gamla rakblad och smink som är torrt och hårt kommer ditt badrum att kännas snyggare och fräschare. Om du har ett litet badrum finns det flera smarta tips att ta till för att skapa en lyxig känsla men ändå få plats med allt du behöver. Att sätta upp ett spegelskåp med förvaring ger mycket plats åt badrumsartiklar samtidigt som de döljs bakom spegeln. Använd ljusa färger och belysning för att skapa en känsla av att badrummet är större och luftigare än vad det är.

Om du har gott om plats är växter bra för att skapa ett vackert badrum. Om du dessutom inreder med en skön stol i rotting och en fotpall kan du enkelt slå dig ner och göra pedikyr och manikyr samtidigt som du sitter bekvämt och slappnar av medan nagellacket torkar. Med ett skåp med flera hyllor eller lådor får du en bra överblick över dina produkter och slipper leta efter det du ska använda när du har bråttom. Byt också ut dina handdukar om de är slitna och välj mjuka och fluffiga handdukar för att få en lyxig och ombonad känsla. Några doftljus och en tvål med en härlig doft skapar slutligen pricken över i:et i ditt drömbadrum!