Att ha hår som inte är så tjockt som önskat kan kännas väldigt illa i magen varje gång du ser kollar i spegeln. Du har kanske sparat ditt hår i vad som känns som evigheter men topparna bara känns som stripor. Här följer anledningar till varför du ska boka in en tid med en frisör för hårförlängningar.

Att boka in en tid för hårförlängning kan kännas som ett projekt, men det finns hemsidor som https://bokahårförlängning.se där du kan hitta information och boka en tid, de säger såhär om hårförlängningar:

”En hårförlängning är förmodligen den ’make over’ som är mest populär idag. De flesta tjejer använder eller har använt löshår, och så enkelt som det är tar en hårförlängning oftast inte längre tid än 1-2,5 timmar.”

Det behöver alltså inte ta speciellt lång tid att sätta in den nya hårförlängningen. Nedan kommer ett par tips för dig som fortfarande är osäker på om hårförlängningar är något för dig.

Vad hårförlängningar kommer göra för dig

Det första du kanske tänker på är att du vill ha längre hår, det kan du givetvis få med hjälp av hårförlängningar. Men det går att fylla ut håret, det är jättebra för dig som inte har mycket volym, eller känner att ditt hår blir tunt i topparna. Det viktigaste är att du får rätt hårförlängningar för ditt hår,

Varför inte använda clips hemma?

När du använder clips hemma så kan du inte få dem inklippta på rätt sätt. När du har varit hos frisören kommer de att klippa ditt hår och löshåret så att de går ihop naturligt. Frisören kommer matcha färgen på löshåret och ditt hår. Ofta kan du ta med clips till en frisör som hjälper dig, men ta steget, boka tid för rådgivning.