Att handla kvalitetssäkrade saker på internet brukar vara svårt. Hur ska man veta om den där hudkrämen luktar gott, eller det där sminket är ens färg? Många har gjort det till en vana att på olika sätt komma över gratisprover och samples för att kunna göra mer övervägda beslut kring sin shopping. På internet finns det en sajt som bevakar massvis med företags kampanjer och erbjudanden, och där kan du hitta spännande saker som du kanske inte hade kunnat köpa annars!

Ett bra sätt att slippa köpa saker i onödan som du sen kanske inte gillar är att leta olika kampanjer. Här kan du hitta gratisprylar på nätet, bland annat har de kategorier för hälsokost och en för skönhet, och det finns både kampanjer och varuprover man kan prova på. Då slipper man köpa något för dyra pengar som man sen inte använde, istället kan du prova på olika tills du hittar det du gillar! Det kan vara både märken du känner igen och såna som är nya för dig. Då kan du enklare hitta något som passar dig, utan att lägga ner stora summor på att chansa.

Kom undan billigt och smart

Att handla smart och medvetet gör man genom att inte köpa en massa dyra prylar som man sedan inte kommer att använda. Ur ekonomisk synpunkt är det här inte alls lönsamt och många försöker sälja av sina oanvända saker till olika köp och sälj-grupper på internet. Tyvärr brukar det inte ge så mycket utdelning. Det slutar kanske bara med att du slösar bort en enorm summa pengar som du faktiskt hade kunnat lägga på något du vet är bra och som du vet att du kommer tycka om.

Expressen.se tipsar om smarta sätt att slippa slösa pengar på sådant man kan få billigare. Köp inte en take away-kaffe varje dag – fundera på om det finns sådana vanor du mest gör för syns skull? Kanske kan du köpa en take away-mugg som du kan fylla med eget kaffe. Du skulle till och med tjäna pengar på att köpa en lyxigare kaffesort att hälla i muggen, än alla de summor du spenderar på take away. Kanske skulle du själv kunna tänka dig ha en köpfri månad? Andra onödiga utgifter kan vara:

  • Förseningsavgifter
  • Matsvinn
  • Köpa lunch ute varje dag