När du ska göra en skönhetsbehandling ska du alltid göra ett medvetet val av behandlare. Kolla upp kompetensen hos behandlaren och var tydlig med vad du förväntar dig för resultat. Att boka en konsultation är ett bra sätt att få information och för att kunna ta ett bra beslut.

Att göra olika skönhetsbehandlingar har verkligen skjutit i popularitet. När du ska göra en skönhetsbehandling är det viktigt att du hittar en trovärdig och säker behandlare. Ett tips är att välja Dr Oest om du vill vara i trygga händer. Fördelarna med att välja Dr Oest är att han är Medicine Doktor och specialistläkare i anestesiologi och intensivvård samt i allmänmedicin. Han har även arbetat inom estetisk medicin och kirurgi i 17 år. Dr Oest och hans team är väldigt kompetenta och vet vad som krävs för att utföra säkra behandlingar. De erbjuder bland annat injektionsbehandlingar, permanent hårborttagning, kemisk peeling, laserbehandlingar, tandblekning och hudföryngring.

Köp en säker behandling

När du vet att personen som ska behandla dig har rätt utbildning och erfarenhet ökar du chanserna att bli nöjd med den utvalda behandlingen. Du utsätter dig inte heller för onödiga risker. Det är alltid en bra idé att boka en tid för konsultation, då får du träffa behandlaren och få all nödvändig information. Du som konsument ska alltid få ordentlig information gällande eventuella risker med behandlingen.

Tips för att hitta en bra behandlare:

  • Kontrollera att behandlaren har rätt utbildning.
  • Var tydlig med vad för resultat du förväntar dig efter behandlingen.
  • Boka en tid för konsultation för att få all information du behöver.
  • Läs recensioner om behandlaren.
  • Kolla om kliniken har rätt försäkringar.
  • Dubbelkolla alltid villkoren.
  • Lokalen ska vara professionellt utrustad.

Välj behandling efter behov

När du ska välja behandling ska du utgå ifrån ditt behov. Om du inte har tydliga synliga rynkor kan fillers vara ett alternativ istället för botox. Du kan diskutera allt sådant när du har en konsultationstid. Men du ska alltid utgå ifrån dig och vad du behöver. Det är onödigt att göra en behandling bara för att det är populärt och trendigt.